KOMISSIÓZÁS

Megfizethető szolgáltatások kiváló minőségben!

Az MO autóút mellett, a Főváros közvetlen közelében található Logisztikai raktárunkban kínálunk értéknövelő raktározási megoldásokat.

Raktárunk állványos szűkfolyosós magasraktár, ahol indukciós magasemelésű targoncákkal folytatjuk az anyagmozgatási feladatokat. Két hőmérsékleti zónára osztottuk a 10.000 m2 raktárterületet, ami 18.000 raklap befogadására alkalmas. A hűvös térben (14-18 celsius fok) 15.000 raklap, a hűtött térbe 3.000 raklap tárolására van lehetőség. Tereink variálhatók. Igény esetén 12.000 raklaphely tárolását normál hőmérsékleten is meg tudjuk valósítani.

Vállalatirányítási programunk nagy rugalmasságot biztosít a nálunk tárolt termékek kezelésében. Áru összekészítési megbízásainkat RF eszközzel támogatjuk.

Komissiózás:

Igénye szerint kiszolgáljuk Önt!

Az Ön vagy a Mi informatikai rendszerünk irányításával komissiózási feladatokat végzünk hűtött, hűvös, normál hőmérsékletű raktári környezetből. Tevékenységet a legmodernebb android vonalkód olvasó eszközökkel támogatjuk, de igény esetén papír alapon is végezzük.

  •          – FIFO
  •          – FEFO
  •          – LIFO

Minden feladat tételes ellenőrzés, raklapoptimalizálás, rakományrögzítés és címzés után kerül fuvarozói átadásra. Igény esetén a szállítólevél nyomtatást is elvégezzük.

Keressen minket, minden raktározási igényére van megoldásunk!